A.P.C.I.DIE

E-vitamin ftw

Jeg er faktisk lidt stolt af at jeg kan komme med et vaske ægte skønhedstip som jeg ikke har opsnappet et andet sted, men faktisk helt selv har fundet ud af – ja!

Tippet er e-vitamin olie fra Urtegaarden. Det er the shit altså. E-vitamin olie får huden til at hele pænt, gør hun smidig og meget meget blød. Jeg bruger den som ansigts halløj inden jeg tager solcreme på og på arme og ben – og det virker altså.

Den koster 45 eller 50 kr. i diverse helsedut butikker, så det er et ok billigt tip at afprøve. Har anbefalet det til et par veninder som er mindst lige så begejstret om mig.

8 kommentarer

 • Jeg bruger også E-vitamin olie i ansigtet hver nat. Kunne ikke leve uden, min hud bliver så fin af det 🙂
  Det er godt for det hele: uren hud, tør hud, røde pletter forsvinder, ar bliver pænere mm. Så godt tip! 😉
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for tippet Frede, det skal helt sikkert afprøves 🙂
  /Camilla
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel
  I forlængelse af dit e-vitamin-tip, vil jeg gerne komme med en lille tilføjelse, nu når vi nærmer os sommeren: Hvis nogle af jer lider af sol-eksem, så er tricket at spise e-vitaminer! En e-vitamin (fx Matas’ de stribede) hver morgen året rundt, og så er sol-eksem ikke længere et problem!
  E-vitamin rocks 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det må jeg da prøve så! 🙂

  sagde Pernille..
  http://pernilledevos.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina
  Jeps. har af og til hørt folk nævne det i forb. med at prøve at få ar gjort pænere…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kure
  Tak for tippet!! Det må afprøves!! 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Teresa
  Den er jeg helt med på! Jeg købte en lille flaske E-vitamin i London for to måneder siden og jeg ELSKER den! Jeg har eksem og tør hud, og E-vitamenolien gør mere for min hud end nogen creme nogensinde har gjort. Det er SÅ godt!
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A.P.C.I.DIE