Line&jo summer

søndagsupdate

Er helt træt og søndags agtig, men har været til fødselsdag og har optur over kage og kaffe og at det nærmest også er søndag i morgen! I morgen skal jeg kigge på min nye cykel og slappe af og læse til eksamen…! Vild ungdom… Da jeg var yngre tog jeg på rub a dub på stengade 1. pinsedag, fordi jeg havde fri næste dag. Nu er jeg gammel og hygger helst på sofaen med en pibe og en krimi!

PT har jeg optur over den her sang.

Snapback, Fix Bike (VIDEO UDE SNART) by lortehaenderne

3 kommentarer

 • Julie
  Frede, haha, du har lige givet mig virkelig optur over den sang! Det er godt midt i eksamens skrivning:) MEN – hvor dælen finder man den henne, så jeg kan glæde mine medmennesker med den? (Ja – min studiegruppe bliver så glade!)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Julie,
  Jeg ved det, desværre ikke 🙂
  Kender den kun på soundcloud 🙁
  Mega god til eksamenslæsning også!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Line&jo summer