Sommer nødvendigheder// Summer necesseties

Eastpak camo luggage

Jeg er i gang med de spæde forberedelse til NY (mangler stadig et sted at bo, men det snakker vi ikke om) og kom i tanke om at jeg mangler en kuffert, rimlig god ting at have med på ferie alligevel! Nu har jeg så sat mig for at den eneste kuffert jeg vil have er den her camo én fra Eastpak, som jeg så til deres pressedag i April (som i kan se på billedet så prøvede jeg at løbe med den… det gik dog ikke). Er i gang med at finde ud af om den overhovedet er i butikkerne nu.. Den er bare så mega sej!

Kan i ellers anbefale en god kuffert til en OK pris?

I just realized that i need some kind og luggage for my trip to NYC. Now i’m just determined to get this camo one fra Eastpak.. It’s just really cool!

I don’t even know if it is in stores yet…

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer nødvendigheder// Summer necesseties