Eastpak camo luggage

Kevin Murphy – dry shampoo

I min søgen efter hårpudder/tørshampoo kom Kevin Murphy mig til undsætning med et fantastisk produkt – Fresh.Hair!

‘Dry Cleaning Spray’ – den dufter mega godt af rent hår og redder lige en liiidt flad hår dag. Den giver faktisk også lidt samme rodede look som jeg godt kan lide ved min Gun Britt hårspray – bare uden at håret bliver stift. Dog vil jeg altså sige at den redder lige en dag med kedeligt hår – men ikke to. Så skal man altså vaske håret igen.

Jeg tror dog at jeg er kommet frem til at jeg stadig leder efter en hårpudder – det er faktisk først nu at det er gået op for mig hvad forskellen er. Jeg tror nemlig at en hårpudder giver det der lidt støvede look (som jeg altså synes er pænt) og denne her Fresh.Hair giver friskt og rent agtigt hår – hvilket jeg er yderst glad for 🙂 Tror at jeg vil springe ud i en Kevin Murphy hårpudder – har nemlig ikke kunne finde den budget version mange af jer anbefalede og efter denne gode oplevelse med Kevin Murphy, tror jeg at den er 150 kr. værd. Forresten så kan jeg også anbefale Kevin Murphys shampoo og balsam, brugte dem for nogle år siden og de er ret lækre og gode til lidt sarte typer som mig og så er de uden parabener og sulfat…

Er der nogen af jer der har erfaring med Kevin Murphy produkter? Har kigget lidt på deres hjemmeside, som faktisk er utrolig fin, og har nu pludselig lyst til at købe alle produkterne!

I was looking for some kind of hair powder/ dry shampoo and got saved by Kevin Murphys Fresh.Hair.

It’s perfect for those bad hair days, and it smells so good! It gives the hair this messy look and makes it look clean. I think i’m gonna go for a hair powder aswell, cause i think that will give the hair that dusty look that i like so much. I used to use Kevin Murphy shampoo and conditioner, which was really good aswell, especially for me, because i’m really sensitive, and it’s free of parabenes and sulphates.

Do you use Kevin Murphy? And can you recommend any products? Just checked out their website, which is really cute, and now i feel like buying everything.

5 kommentarer

 • Mi
  Jeg har for nyligt brugt deres Hydrate me wash og rinse, og det er simpelt hen så godt! Jeg elsker duften og det sammen med deres Hair Resort, som dufter af kokos, glimter lidt og giver strandhår. Mums!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva
  Hej Frede

  Jeg tror, jeg har været hele hår-produkt-junglen i gennem, for at prøve at yde mirakler på mit lyse, fine tjavse-hår. (aka. skandinavisk manke, men lad os bare kalde en spade for en spade 😉 )
  Desværre var jeg uheldig med en meget dårlig frisør, så efter 3 fejl-farvninger, var mit hår GODT medtaget og ødelagt. Jeg skiftede frisør – en frisør, der forhandler KM. Han gav mig “Born again”-hår-masken med, og efter 4 måneder er mit skandinaviske hår både tykt, glansfuldt og stærkere, end det nogensinde har været. Jeg har siden udvidet min “samling” med shampoo og conditioner fra samme serie.
  Et lille, men fantastisk insider-tip fra min hippe frisør-ven:
  Når nu det bliver strand-ti, kan du bruge conditioner’en i serien “Born Again” til at “style” dit hår med. Det er en fantastisk solbeskytter til dit hår, samtidig med at den giver håret fugt. I alle KM-produkter er der solfaktor. 😉 Smart ik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou
  Kevin Murphy Easy Rider er fantastisk at style mit lange garn med!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har prøvet lidt af hvert af Kevin M. og synes at det meste er ret godt. Men…hvis du er i tvivl, så stik forbi en frisør måske? Jeg bruger Plan B i St Strandstræde og de er ret flinke og har Kevin M. Kan kun forestille mig at du får lov til at prøve lidt, hvis du spørg pænt…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene
  Siden du spurgte sidst har jeg prøvet hårpudderen og den er LOVELY! Ligesom resten af hans produkter. Det er første gang jeg har været så loyal over for en bestemt serie, men bruger efterhånden kun hans produkter, og dem jeg har i andre mærker er virkelig kun indtil de er brugt op.

  Som Eva nævner er hårkuren virkelig god. “Glemte” at blive klippet temmelig noget tid, og kuren reddede mig fra at gå fra langt til page. Thank you, Kevin Murphy!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eastpak camo luggage