220611

Sommer nødvendigheder// Summer necesseties

Plastic net fra H&M, solbriller fra Indiska, 2nd hand prikket top, 2 x bikini fra H&M, bog extremely loud and encredibly close af Jonathan Safran Foer, kropsolie fra Nuxe, solcreme fra La Roche Posay, lysnende hårspray fra Inecto, læbepomader fra EOS (den gule er med solfaktor), rose spray fra Jurlique & body balm fra Qua.

Jeg kan ikke få armene ned over hvor fedt det er at have ferie – det er faktisk første gang siden sommeren 2006 at jeg har rigtig sommerferie. Der tilbragte jeg 6 uger i NY – meget lækkert!

Men selvom jeg også skal arbejde en del inden jeg begynder på læsningen igen, så skal jeg altså også nyde bare at have fri – læse bøger (som ikke er en del af pensum) og måske bade lidt og spise en is!

På billedet er lidt af mine sommer nødvendigheder – Solcremen fra La Roche Posay, som mange af jer anbefalede her, er virkelig god, så tak for det gode tip 🙂 Den lysnende spray fra Inecto bruger jeg en gang i mellem, så mit hår bliver lidt lysere, og så behøver jeg ikke at få det farvet så tit! Eos læbepomaderne er min favorit, kan ikke sige det nok gange, men de er bare så gode. Kropsolien fra Nuxe har jeg brugt i mange år, og har lige fået en ny, den dufter såååå godt af ferie og ens hud bliver silkeblød og pæn. Jurlique rose spray bruger jeg hver dag… ved ikke rigtig hvad den gør, men den er dejlig og frisker huden op. Qua body balm har jeg lige fået i går, fortæller mere om Qua i et andet indlæg, men den er vildt lækker og har samme konsistens som en læbepomade. Den smelter nærmest på huden og så dufter den lidt af avocado – men på en lækker måde.

Hvad er jeres sommer favoritter?

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

220611