Konkurrence - Robot hub

Beauty – online

Jeg læser ikke særlig mange skønheds blogs.. det har ikke rigtig interesseret mig før, så hellere læse om tøj og mode.

Men, jeg begynder at læse mere og mere med hos de der skønhedsdamer, har efterhånden fundet ud af at det ikke kun er avanceret make up rutiner og besværlige masker osv. Der er også en del tips til os rookies, der synes det er liiiidt besværligt at bruge mascara.

Min beauty blog liste tæller nu hele to:

Sara Rostrup – Youblush.com

Moderedaktør på Eurowoman og en meget sej dame tror jeg.

Mind the Beauty – mindthebeauty.dk

En forholdsvis ny skønhedsblog som ligeledes fungerer som et forum hvor læserne/brugerne kan anmelde produkter. Ret fed funktion, så kan man lige tjekke andres anmeldelser inden man shopper løs. Udover det så blogger Ida G. (som vist nok har været assistent for Sara Rostrup på Eurowoman) løs om alle mulige gode og lækre produkter, på en ukompliceret og sjov måde.

Hvilke skønhedsblogs læser i?

Ps. jeg sælger lidt ud af garderoben pga. plads og penge nød, så hvis der er noget i måske er interesserede i, så skriv – det kan være jeg vil sælge!

I just added one more beauty blog to my list – wich is now two blogs..!

Find them here: youblush.com & mindthebeauty.dk

What beauty blogs do you read?

15 kommentarer

 • Sofie
  Sælger du din A.P.C camo jakke?? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trille
  http://www.beautyblock.dk er én af mine foretrukne. Fed side!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Laura, den sælger jeg ikke, men du kan jo abre købe en hos FIE… 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende Lotte B skulle jeg vist hyre som PR-kvinde…tak af hjertet.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Mie,
  Den er jeg ikke interesseret i at sælge, desværre 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke
  Hej Kirstine, det har jeg desværre ikke 🙁
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine
  Hej Frede,

  Har du et par won hundred wedges? Hvad str? Er du interesseret i at sælge? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke
  Klart pudderdåserne! De stiller sig også kritiske på alt det hypede derude!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura
  Din mintgrønne skull-halskæde fra FIE – alt efter pris (:
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monica
  Hej. Din starwars kjole, den vil jeg gerne købe.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt klart beautyspace.dk. Jeg synes det er fedt at der er så hurtig respons fra Anette, som driver bloggen. Stiller du et spm så kommer der svar fra en pro – nogle gange som et helt indlæg.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G
  Er for nylig faldet over thebeautydepartment.com. Lauren Conrad og co. har en pæn blog med gode tips og virkelig gode tutorials. De er ved at lave guides til alt det basale, som f. eks hvilke make-up børster der går til hvad…
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina
  Jeg kan anbefale intothegloss.com, der er meget prof og lækkert lavet. Og så er makeupalley.com et fantastisk sted at læse anmeldelser af produkter, man gerne vil prøve – jeg tjekker altid det sted, før jeg køber noget nyt.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie
  Hej. Ved jeg har sagt det før(men nu når du sælger ud), men hvis du sælger din gule/lyserøde top fra Dansk, vil jeg gerne købe.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine
  Vil gerne købe din APC camo jakke
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Robot hub