lucky find

Lanvin, Tom, Stella og Celine

PIC

Til efteråret får Birger Christensen selskab af et par elegante rødder – nemlig Lanvin, Tom Ford, som BC bliver eneforhandlere af i DK, , Celine og Stella McCartney. Umiddelbart er det ikke mærker der fylder min egen garderobe, men uanset, så er det da en udvikling fremadrettet, at danske butikker i højere grad for handler disse hunde dyre mærker. Min Lanvin samling kan tælles på en finger og indeholder et fint overdimensioneret plastik armbånd, som jeg dog er meget glad for. Jeg vil bestemt lægge vejen forbi deres Shop-in-Shop, som åbner i Chanels butik, hvis jeg ikke tager meget fejl, for Lanvin har faktisk været hos Birger Christensen i nogle år. Den butiksrude skal nok blive backdrop for et par ‘Breakfast at Tiffany’s’ øjeblikke.

Ps. Jeg har oprettet en ny kategori der hedder ‘news’ – til… ja, nyheder.

I’m pleased to know that Tom Ford, Celine, Lanvin and Stella McCartney will be available in Birger Christensen, this fall. Even though it’s not brands i shop from, i still think it’s a development in the right direction, that these brands are beginning to be more available in our little country.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lucky find