Lanvin, Tom, Stella og Celine

Remington – test

I forbindelse med det fine topbanner som i måske har lagt mærke til, har jeg fået et par produkter fra Remington til at teste.

Jeg må indrømme at jeg synes det var vildt retro romantisk med curlerne og det derfor var dem jeg testede først 🙂 Jeg har lavet en lille video så i kan se fremgangs måden. Det er ikke vildt svært, faktisk ret simpelt og der følger en meget overskuelig brugsanvisning med.

Jeg havde ikke de store for ventninger til resultatet, men jeg synes at curlerne gav rigtig fine krøller, ikke så kraftige men mere lidt liv til mit hår. Det er så let at bruge at der ikke rigtig er nogen grund til at fortælle om det. Jeg tror dog at der er lidt forskellige faktorer der spiller ind; fx. har jeg fået af vide af forskellige frisører at mit hår har enormt svært ved at tage imod, når det bliver stylet – det mener de er pga. at jeg har brugt shampoo med silicone i. En anden ting er at når det er meget varmt/fugtigt eller meget koldt, så bliver mit hår fuldstændig fladt – uanset hvad jeg gør. Derfor tror jeg ikke at resultatet holdt så lang tid. Og en sidste ting som jeg kom i tanke om, jeg brugte ikke andet end lidt hårspray som i kan se i videoen, og her skulle jeg nok have brugt et eller andet produkt der holdt lidt mere på krøllerne. Jeg lod curlerne sidde i til de varm kolde (syntes jeg), men jeg skal ikke kunne sige om det var lidt for tidligt, men jeg havde ikke rigtig mere tid. Jeg tror bestemt jeg skal bruge curlerne igen, måske med lidt mere tid og øvelse. 🙂

Jeg har også testet krøllejernet – i lang tid har jeg kun haft glattejern som jeg har brugt til at lave krøller med, så var lidt spændt på at bruge det, da det ellers kun har tilhørt mine unge teenage år. Én ting har Reminton været smarte med – nemlig den varmebeskyttende handske. Først tænkte jeg at den var en smule overflødig, men shit det krøllejern bliver varmt. SÅ husk at tage den på, jeg har et lille brandmærke der minder mig om det! Men jeg må indrømme at jeg var en smule overrasket over hvor varmt det krøllejern bliver og hvor gode krøllerne bliver. Jeg krøllede et par enkelte lokker og sprayede dem med lidt hårspray (meget lidt) og så børstede jeg dem igennem da de var blevet kolde. Resultatet holdt i et par dage og krøllerne forblev meget fine og ret glamour agtige, hvilket jeg har rimlig optur over. Jeg hader nemlig hvis de bliver små prop trækker krøller der ikke falder naturligt ind i min frisure – men det tror jeg i princippet man selv kan styre.

Jeg er som i måske ved, ikke prof. eller overhovedet særlig øvet i hårstyling, men mit indtryk af disse produkter er at de virker efter hensigten, de er lette at arbejde med (rimlig idiot sikre, hence den varmebeskyttende handske) og derfor gode produkter til prisen.

Jeg modtog også et glattejern og en hårtørrer, som begge virker upåklageligt. Jeg har valgt kun at skrive om de to ovenstående produkter, men hvis i har nogle spørgsmål til de andre, må i endelig fyre løs.

Ps. Stay tuned, for snart kommer der en konkurrence!

5 kommentarer

 • Hej tak for de fine kommentarer!
  Musikken er Wax Tailor – That music made my day
  Og jeps krøllejernet er Pearl 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sajra
  Du er altså sej til det der musik, Frede 🙂

  Skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie
  Har lige pt ikke råd til et krøllejern, så hvis du kunne lave en video, eller bare forklare hvordan du laver krøller med glattejern, ville jeg blive ovenud glad! 🙂
  Dejlig blog forresten.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina K
  Det krøllejern du har afprøvet, skulle tilfældigvis ikke være det nye peal krøllejern?
  For har lige købt det på min ferie, og frygtede det skulle være et dårligt et, men nu har jeg også lige prøvet det, og det er skiiiide godt 🙂 hihi.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • signe sørensen
  Hihi, hyggeligt video 😀 Forresten hvad hedder nummeret du har lagt ind over? Virkelig fedt 😛
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lanvin, Tom, Stella og Celine