Få et skæg

Qua: Butter Body Balm

For en måneds tid siden fik jeg denne her creme fra mærket Qua, som jeg umiddelbart ikke kendte – kun af navn. Nu er jeg mere end fan. Qua laver økologiske produkter der er ecocert certifikerede og fri for skadelig kemi. Udover lækre gode produkter har de brugt krafter på at lave emballage der er lækker og pæn – hvilket jeg ikke klager over da mine ejendele altid er godt fordelt over mine 60 kvm. Jeg har kun prøvet den her Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm, men jeg er vild med den. Konsistensen er lidt som en læbepomade, men den smelter fuldstændig på huden og trænger forholdsvist hurtigt ind. Den er ret drøj i brug og holder længe, jeg bruger den kun sådan hver anden dag eller lignende. Jeg havde den med til NY og den fik lynhurtigt 3 nye fans i form af mine rejse kammerater, så sad vi der og smurte creme på vores ben (:/). Den er mega god til tørre ben og tror den bliver guld værd til vinter. Qua’s produkter er i den dyre ende, men sådan er det gerne med øko produkter – men når de så virker, som her, så er det pengene værd. Har stadig til gode at prøve andre produkter fra dem, men det bliver nok først når den her NY tur er kommet lidt på afstand. (hmm shopping, nej..!).

I just love this butter body balm from the danish brand Qua. It’s organic and Ecocert certified. Perfect for dry skin. It feels like lip balm, but completely melts when you put it on. Go try it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få et skæg