GRØD

Der er, desværre, få ting der kan trække mig tværs gennem bydele, hvis det ikke er højst nødvendigt. En af dem er Ahaa og deres falafler som er de bedste i byen – tager til hver en tid en omvej for at få en falafel og en dåse cola til frokost.

På lørdag åbner GRØD – en grød bar på Jægersborggade, som, hvis jeg skal tro mine kilder, er rigtig god. Mit hood kan ikke hamle op med en grød bar, så selvfølgelig skal jeg forbi i morgen når de slår dørerne op i 10 (!) timer, så alle kan komme forbi deres fine biks.

Min grød-fantasi begrænser sig til risengrød, havregrød, hirsegrød og risotto – så er spændt på hvad de kan diske op med.

Tjek deres facebook ud her og deres åbnings event her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC 2011