Gæsteblogger Theis passer Kidd

Forrest&BOB

Forleden dag var jeg forbi Another Nué for at købe en gave, desværre var det ikke Forrest&BOB undertøj til mig selv. De har fået nye fine BHer hjem og den gule og blå er pronto kommet på ønskelisten. De koster 200 kr. og fåes i 5 farver.

I stopped by the amazing ‘i-want-one-of-each’ store Another Nué a couple of days ago to buy a gift, unfortunately it was not a gift for me 🙁 Nué just got new stuff from Forrest&BOB – my fave underwear. And these lace babies are on my wish list pronto! They are 200 Dkk and comes in 5 different colors.

2 kommentarer

  • Uhh det må jeg tjekke ud!
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • msk
    I flere af h&- butikkerne i Århus, er der bh’er på tilbud, der næsten ligner disse på en prik. I stedet for blomster/pletter er det bare små hjerter
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Theis passer Kidd