Cologne

Remember

Wolverines in action – in my local grocery store!

Jeg er vel tilbage fra en dejlig tur til Cologne og kæmper for at indhente det forsømte (læs: sidder med verdens mindste øjne og laver opgave, reference lister, figurer og jegvedsnartikkehvad), så indtil i morgen kl. 24.00 må i nøjes med at deltage i konkurrence om Wolverine støvlerne som slutter i morgen <3 og drømme om hvad jeg vil blogge om next..!

Just got back from an awesome weekend in Cologne and now i’m trying to catch up on some stuff (read: i’m almost asleep in front of my computer while doing reference lists, illustrating processes and whathavewe), so until tomorrow at midnight, you will have to do with the Wolverine give away and then you can sit and dream of my next blog post..!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cologne