Libertine fine

Beauté

Har vist nævnt før at jeg er lidt sart og ret kritisk over for hvad jeg smider i ansigtet og generelt bruger af produkter, så her er lige en masse produkter som jeg kan anbefale, hvis nu der var andre der havde det på samme måde, eller som er gået i overgangsalder. Ikke alle produkterne er helt stuerene, men da min hud flipper ud for et godt ord, så går jeg på kompromis, hvis jeg finder et produkt som jeg kan tåle og som er godt. Jeg tænker at det er lidt voldsomt at remse alle produkterne op, så i må altså bare spørge, hvis det er.

My fave products!

14 kommentarer

 • ej, jeg syntes det kunne være sjovt, sådan at høre din bedømmelse af produkterne! Men det kan også være at det bare er mig. 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie
  Hej.. Jeg har også ret sensitiv hud, blir rød omkring næsen og hagen meget nemt, og er Ole henriksens Herbal Cream da god til det vil du mene? Da du også skriver at din hud flipper ud for et godt ord 🙁
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Christina, jeg bruger dem inden jeg bruger e-vitamin olie og dagcreme 🙂 fra REN har jeg de to små ansigts masker som er vildt gode og så en face mist 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla
  Jeg gad godt vide hvilken ansigscreme- og rens du bruger.
  Mine favorit mærker er jurlique og aésop.
  //carla
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej marie emilie, jeg kan anbefale enten matas ansigts rens som er ret mild eller ågså så kan du bruge en vatrondel med lidt lunken vand og et par dråber mandel eller e-vitamin olie, de koster ingenting i helsekost forretninger 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej louise, ja herbal cremen er så god! jeg bruger enten lidt silk oil eller moroccan oil inden jeg føntørrer, så bliver mit hår sådan lidt blødt og fyldigt. ellers bruger jeg en prep creme fra aveda http://www.aveda.com/product/5387/16388/Styling/Prepare-for-Styling/Be-Curly-Style-Prep/index.tmpl 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej heidi, inetco lysner håret, jeg bruger det et par gange om måneden, for at holde lidt liv i mine lyse striber – kan klart anbefale den! jeg har været rigtig glad for klorane tørshampooen, men synes den er lidt dyr… 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej carla, jeg bruger ole henriksen herbal day cream og face mist og e-vitamin olie. jeg vasker bare mit ansigt i vand og hvis jeg har make up på bruger jeg lidt ansigst vask halløj fra matas.
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en skøn samling!! Jeg har selv haft BioSilk dråberne, nok et af de bedste hårprudukter, jeg har haft! 🙂

  Camilla, Scent of Fashion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi
  Hvad er Inectoflasken til?
  Og er klorane tørshampoo god? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Julie, min hud skulle lige vænne sig til cremen, men synes den er rigtig god til sensitiv hud og den fugter helt vildt meget. dog bruger jeg en face mist og 3 dråber (ja det lyder pernippent, men behøver ikke bruge mere) e-vitamin olie inden jeg putter creme på. du kan måske få en prøve på den i magasin og se om den virker for dig, den er i hvert fald lidt dyr, så det ville være ærgeligt hvis du ikke kan tåle den. kh frede
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herbal dagscremen fra Ole H. kan jeg også tilslutte mig! Den er nok den bedste creme jeg nogensinde har brugt til min ansigt.
  Har du et bestemt stylingsprodukt du bruger, hvis du føntørrer eller glatter hår?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Emilie
  Hvad bruger du til at rense din makeup af med? Min hud kan nemlig heller ikke tåle noget som helst, så kunne være rart med en ide til hvad man ellers kan bruge:)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina
  Hvordan bruger du dine mists fra Jurlique?
  Og hvilke REN produkter har du? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Libertine fine