Alexa & the little cow from Bronx

Lille Figaro + Kokoon + Forrest&BOB + Fredesblog + dagens

Jakke fra Kokoon, skjorte fra Won Hundred, jeans fra Levi’s, sko fra Bronx – Riis Sko Galleri K og ring fra Line&Jo.

Sammen med Lille Figaro, som er en mega fin børne webshop, med en aldeles lækker afdeling med ‘goodies til mor‘ (jeg er ikke mor, men kan godt lide lækre ting!), har jeg et lille ‘det er snart jul og koldt uden for så vi skal have det godt’ tilbud til jer! Med rabat koden ‘Fredesblog20’ får i 20% rabat på alt fra Kokoon og Forrest&BOB hos Lille Figaro.

Jeg fik lov at vælge en style fra Kokoon – det var ikke svært, fordi jeg har cravet den her smukke jakke i lang tid! Synes den er ret fin fordi den er ‘suit’ agtig, men samtidig meget blød og lidt afslappet.. og så kan jeg godt lide hvordan den ser ud med min Won Hundred skjorte. Og så er Forrest&BOB mit yndlings undertøj..! Jeg håber i kan bruge rabatten og få lidt læks sendt hjem – det er vigtigt at købe gaver til sig selv! Billederne er fra igår hvor jeg var til lidt forskellige presse ting – og jakken blev lystigt fotograferet.

I finder Kokoon og Forrest&BOB her.

Sådan gør i: ved check ud skal i notere “Fredesblog20” i kommentarfeltet og beløbet vil så efterfølgende blive nedjusteret manuelt. Tilbudet gælder ikke i forvejen nedsatte vare;-)

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alexa & the little cow from Bronx