Rag&Bone DIY

291111

Sweater Modekungen.se, tee 2nd DAY & jeans from Levi’s

Denne her strik fik jeg i gave fra Modekungen for snart længe siden, og jeg har gået ret meget med den faktisk, men så skete der noget med en vaskemaskine og finvask på 30 grader og så siger jeg ikke mere… jeg troede vores tid sammen var forbi, men da jeg tog den på forleden dag var det faktisk lidt fint at den er så lille (og krøllet). Så nu for den en chance.

Spottede at Acie også har den, så i kan jo se her hvordan den ser ud irl og her kan den købes.

I got this sweater from modekungen a while back, but because of a little incident with the washing maschine and too hot water, it turned out a little small and weird. I thought it was over for me and this sweater, but the other day i tried it on, and i kinda like the tight (and wierd) fit it got… So we’ll start over 🙂

See how it looks irl here at Acie’s blog and if you want it, buy it here.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rag&Bone DIY