291111

Gave ideer – Kæreste, ven, bror, far

Nike Venture Vtg//Rezet store, Steve Jobs book//Amazon, A.P.C. shirt//Apc.fr, Best cover book//Cinnober, Granate box//Molla space, Rib scarf//Cos, Commes des Garcons wallet//Dover street market, notebooks//Molla space, How to beat up anybody book//Amazon, back pack//Supreme, Striped sock Acne//Youheshe, City Fellaz cap//Rezet store, Sweatshirt//Carhartt, aiaiai track headphones//aiaiai.

Jeg ÆLSKER at finde, købe og give gaver og julegaver er ingen undtagelse. Dog har jeg allergi overfor mange mennesker der går langsomt inde i Magasin, så derfor har jeg lavet en lille ‘køb dine julegaver på nettet’ guide! Første runde er til mændende, kæreste, bror, ven eller hvad ved jeg. Der burde være lidt for en hver smag og budget – ellers del gerne links i kommentarfeltet, hvis i har andre ideer.

I love finding, buying and giving presents, but i hate crowded deparments stores in December. This is why i thought i would make a ‘buy your presents online’ guide. First up is some ideas for the guys!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

291111