311211

Beauty Avenue

Inden jul var jeg forbi Beauty Avenue på Forhåbningsholms allé på Frederiksberg. Jeg har læst meget godt om dem hos Emily og er en stor Aveda fan selv. Desværre skulle jeg ikke lige have en lækker behandling, men der skulle købes et gavekort,og så kunne jeg lige tjekke stedet ud. Jeg vil gerne tilbage, kan jeg hilse og sige. Fuldstændig som i Avedas saloner og butikker i NY, blev jeg budt på dejlig lakrids the og fik en varm velkomst, på trods af at der var ret mange mennesker. Jeg spurgte lidt til nogle behandlinger (og ønsker mig nu gavekort!!) og er blevet lidt lun på bla. manicure og massage. Jeg ved intet om skønhedsbehandlinger og hvad de bør koste, men tror at priserne er helt i orden. Jeg håber at 2012 byder på et par behandlinger eller to! – måske jeg skulle følge samme nytårs fortsæt som Emily?

I went to Beauty Avenue just before christmas, unfortunately I wasn’t going to get a treatment, but some one had to buy a giftcard, so i came along to check out the place. I must admit that i really wanna go back, A.S.A.P. the place is just like the Aveda Spas in NY, they serve you deliscious tea and give you a warm and nice welcome. I think the prices are fair, but i don’t really know about that kind of stuff. I read a lot about Beauty Avenue at Emilys blog and i might adapt her new years resolution about getting more threatment there!

3 kommentarer

  • Der er en Aveda på Ku’damm i Berlin – som underligt nok er billigere med de samme behandlinger som i dk. Ulempen er, at det måske er lidt langt at tage for en fodbehandling 🙂
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Beauty Avenue holder hele vejen…ønsker mig flere time outs i 2012 netop der!
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • jamen jeg skal til Berlin i år – så det er helt perfekt! tak for tip!
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

311211