!?

PP

Forleden dag fik jeg en masse Purely Professional produkter ind af døren. PP er ikke helt nyt for mig, men jeg synes det er ret spændende at der er så få ingredienser i. I en af dem er der kun 5!

Jeg er i forvejen meget kritisk med hvad jeg propper på mig selv. Det skal være parfume og parabene frit. Alligevel kan det godt skræmme mig lidt, med alle de ingredienser jeg ikke ved hvad er – er de parabenens fætter, med et andet navn?

For mange år siden snakkede jeg med en klog huddame, der på mit spørgsmål om hvad jeg skulle kigge efter når jeg købte produkter, svarede at jeg skulle vende dem om og så gå efter produkter med så få og genkendelige ingredienser som muligt. Det har jeg prøvet på.

Jeg tænker at give mit hår en god pause fra farve, lak og diverse, de næste par måneder og så se om PP ikke kan tage sig godt af det. Har allerede prøvet deres wax #1 og #2 med stor succes. Kommer med en opfølgning inden når jeg har testet lidt.

2 kommentarer

  • Hej Laura,
    Jeg har prøvet dem i lidt tid, men tror lige jeg giver dem et par uger mere, lover at komme med en anmeldelse!
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura
    Har du fået prøvet shampoo’erne af, og vil du give en anmeldelse?
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

!?