Baum fra Boozt.com

260112

Sienna cardigan from DANSK

Efter sygdom og eksamens halløj har jeg haft syygt travlt med arbejde de sidste par dage. Om en lille uge er der Copenhagen Fashion Week – jeg skal, som de seneste sæsoner være på Gallery messen og sælge DANSK til vores søde kunder. Lige nu står den på planlægning big time, look book og så har vi også fået en masse nye varer der skal sendes afsted. I dag hoppede jeg i den omvendte Sienna cardigan, fra DANSK SS12. Havde ikke tid til ægte billeder, men synes den er så fin at den godt kunne klare lidt photobooth.

Because of my absence last week, i have been extremely busy with work and preparing for my exam next week. Next week is also fashion week, which means im gonna spend it at the Gallery fair, selling our new collection to our amazing clients. So right now im planning and planning, meetings, look book and shipping our SS12 collection to our clients. Today i wore this backwards Sienna cardigan from SS12, it’s so cute. Sorry for the bad photos, but i thought it was to awesome to miss.

6 kommentarer

 • Anne-Sofie Ringheim
  hvilket program bruger du til at lave den effekt og ramme på dine billeder?
  virkelig fin cardigan! 🙂
  xx

  anne-sofie-ringheim.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Striber er min yndlingsting i hele verden – og den cardigan ser virkelig fin ud 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise
  Hvor er det bare en fin bluse – jeg vil også rigtig gerne vide hvornår man kan få fingrene i den og til hvilken pris?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gertrud
  den er virkelig fin, hvor meget koster den?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, why?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva
  Hej Frede. Har du været på Vivaldi for nyligt? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baum fra Boozt.com