DANSK SS12

Baum fra Boozt.com

Jacket Baum und Pferdgarten

Jeg fik et gavekort til Boozt.com i starten af måneden, og var ikke sen til at klikke to ting hjem, som jeg havde luret på. Den ene er denne ret fantastiske kviltede jakke fra Baum und Pferdgarten, som jeg lige spottede i sort, hos Tine. Jeg har haft den på adskillige gange, men pga. sygdom og stress x 1000 har jeg ikke fået snuppet et billede. Den er pæn synes jeg. I må se den i ægte aktion snarest. Forresten kan jeg kune klappe i mine hænder af Boozt shoppen som leverede lynhurtigt, 2 dage!

I got this voucher for Boozt.com and one, two, click, this quiltet baby was shipped my way. I just saw that pretty Tine has the same one in black, it’s really cool too. I was amazed by how fast the delivery was, i got it in 2 days. I.L.I.K.E..!

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSK SS12