260112

280112

Street Machine hat and Supreme shirt

Mine lørdage byder pt på arbejde fra kl. 8 om morgenen, så jeg har været tidligt oppe og er så allerede ved at dø af træthed nu. Men men men, eksamen læser jo ikke sig selv og min bedste ven fejrer jo heller ikke sig selv. Ting skal derfor gøres. Nå ja og så er mit hjerte fyldt med glæde, særligt i dag, fordi der er en bestemt person der har fyldt det meste af det i 5 år (!).

2 kommentarer

  • Hej Marie, I weekenderne arbejder jeg på programmet Weekend Weekend og jeg er 23 år gammel 🙂
    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie
    Hvad arbejder du som? Og hvor gammel er du egentlig? 🙂
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

260112