kan du stave til s.y.g?

Balance Me Stellar Face Balm

Jeg har været så god til at holde mit shoppeløfte! Dog faldt jeg i, efter min eksamen (sygeeksamen forstås) da jeg efter at have læst en anbefaling af denne balm fra Balance Me hos Kia, fandt den på tilbud hos Økozonen. Nu har den boet her i 5 dages tid og jeg er OK tilfreds. Jeg har brugt den til tørre knoer, læber og frostkinder, og den er ret effektiv. Dog dufter den ret kraftigt, på trods af at den er 100% naturlig. Nå, det var bare et lille tip på vejen. Jeg er heldigvis blevet meget friskere siden igår, så det går frem gør det!

I have been so good at not shopping the past month, but when i read a review of this balm, at Kia’s blog and found it on sale, i had to get it. I found it at Økozonen. It’s really helpful, but it has a very powerful smell, even thoug it’s 100% natural. Well, just wanted to let you know about this little wonder. And btw i’m feeling much better then yesterday – yay!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kan du stave til s.y.g?