Saturdays Surf @ U.S. Import

Roshe goes camo and i cant wait

20120224-210841.jpg
Jeg har allerede blogget om Nikes roshe run der lander i butikkerne lige om lidt (april tror jeg) – der kommer i ensfarvet. hvilket jeg glæder mig meget til! Dog må jeg vise jer de her i camo mini print som jeg så i efteråret da jeg var med Kasper fra Rezet, på indkøb hos Nike. Nu er de endelig out there, måtte nemlig ikke tage billeder eller blogge om dem, da vi var der. De kommer også i en anden farve, men den her er klart sejest. Uhh hvor jeg glæder mig til de kommer i butikkerne!

EDIT: de her med camo kommer først til efteråret, det er dem i ensfarvet der kommer til April 🙂

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturdays Surf @ U.S. Import