250212

Essie is springalicious

Jeg er mega neglaksfan – og jeg behøver vel ikke nævne at et af mine favorit mærker er Essie..? Forleden kom Essies spring collection ind af døren, med nye venner som ole caliente, tour de finance og orange, it’s obvious – som jeg har prøvet indtil videre. Dog er navigate her, to buy of not to buy samt a crewed interest også en del af kollektionen, men dem har jeg ikke prøvet endnu… Har ellers skiftet neglelak hver anden eller trejde dag på det seneste..! Min yndlings er ole caliente som er perfekt orange/koral/rød og så tour de finance som er barbie pink med lidt shine.. Whats not to like? Hvilken farve kan i bedst lide?

im a huge nailpolish fan and Essie is one of my fave brands, i think most of you guys have found out about now… 🙂 i just got the latest spring collection from Essie, with hot pieces like ole caliente, tour de finance and orange it’s obvious as my faves – but i still haven’t tried the last three colors 🙂 which one is your fave ?

3 kommentarer

 • Nanna Jessen
  Billigvoks.dk sælger dem til 38 kr. stykket… også de nye farver 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt syg med den nye forårskollektion! Hvor har du købt dem? 🙂
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ej hvor har du mange! Og så i rigtige forårs/sommer farver! 🙂 heldige dig.
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

250212