Meteor:me

Peep:Sephora

Jeg ved ikke med jer, men jeg ELSKER at shoppe Sephora når jeg er i udlandet. De har så stort et udvalg og selvom jeg ikke er så make up agtig, kan jeg blive helt opslugt af deres univers. Kan huske jeg for nogle år siden kom hjem med 7 par falske øjenvipper fra Sephora i Paris – har aldrig brugt dem, men det virkede så rigtig da jeg var der. Nå men vi skal da ikke snydes i KBH for Sephora åbner en butik i Illum meget snart. Så hvis i vil se hvordan den kommer til at se ud – voila! Jeg ved at jeg glæder mig!

Finally Sephora is opening in CPH – it’s all happening very soon. I love to shop at Sephora when ever i have the chance. I always gets so drawn by their universe. Here is a peep on the CPH store – can’t wait!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Meteor:me