080512

Green:People:Test

I sidste uge modtog jeg denne dagcreme med spf 15 fra Økozonen.dk. Den er fra GreenPeople, som har udviklet en såkaldt ‘solserie’, med økologisk certificerede ingredienser.

Produkterne fra GreenPeoples ‘solserie’ beskytter mod både UVA og UVB stråler og indeholder ikke parabener, alkohol, sulfater, GMO’er, PEG’s, phathalater, farvestoffer eller parfume. Lige et produkt for mig! Produkterne er heller ikke testet på dyr og er uden animalske ingredienser.

Jeg har brugt cremen i en uges tid og er godt tilfreds. Dog skulle jeg lige ændre mine vaner mht. face mist og e-vitamin olie, som jeg dog stadig bruger under denne creme, for at få nok fugt. Jeg havde læst om Day Solution Spf 15 i et magasin tror jeg, hvor den blev fremhævet for ikke at have det der hvide skær som solcremer og dagcremer med spf kan have. Jeg synes ikke den er lige så ‘let’ i det som min anden dagcreme, men den er slet ikke solcremes fedtet, hvilket er et stort plus i min bog.

Duften er meget mild og den er ret drøj i brug. Har kun brugt den en uge, så tænker jeg lige giver en update igen, senere på måneden. Men indtil videre får den thumbs up!

I’m currently testing this Day Solution Spf 15 from Green People. It’s without alot of all the bad stuff and protects your skin from both UVA and UVB. So far i’m really pleased with it and very happe not to be running around with that white/blueish glow you normally get from sunscreen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080512