HK:mind

Sephora:Illum

Pretty pastels

Pretty DJ Ena

Andrees awsome shorts

Delicious blush

A lot of nailpolish

Really good cupcakes, i never found out if the Sephora logo was edible… i ate 3 anyways.

Beautiful eyeshaddows

I går aftes tog jeg til Sephora åbning i Illum med min søster. Det var mega fint og jeg er mere end glad for at Sephora endelig har åbnet i KBH. Glæder mig til at tage der ind og shoppe snart, når jeg har afleveret min opgave! Blev glædeligt overrasket over hvor mange gode mærker og produkter de har, fx. Jurlique, REN og Aveda. Mega fedt. Det eneste problem er jo bare at jeg er sygt dårlig til at lægge make up og aldrig sætter mit hår.. er så beauty fail hæhæ.

Last night i went to the Sephora launch party in Illum, with my sister. I have always loved Sephora, and every time i go to a city, outside of Denmark, i try to  squeeze in some Sephora shopping. Yesterday was no exception, i totally loved the store, and can’t wait to go back and do some beauty shopping. I was so excited to see that they carry a lot af products that i use, and a lot of cosmetic brands that i love, like Jurlique, REN, Aveda and stuff like that. Oh and now might be the time to tell you that i’m hopeless at applying make up and hardly ever do anything about my hair – heh.. Beauty fail..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HK:mind