What:i:carry

Gestuz:9pr

Picture: Mille

I forrige uge var jeg inviteret til blog aften hos Gestuz og 9pr. Vi blev fik en rigtig fin introduktion til brandet og ikke mindst efterårs og year end kollektionen som bliver leveret om et par måneder. Der var virkelig nogle rigtig fine ting i kollektionen, selvom jeg ikke er sådan en rå type (hahaha). Blev ret imponeret over deres læder styles og en serie af styles i blonde, aner vi en ny stil i mit liv? Jeg blev også rigtig vild med en grå uld nederdel som ligner lidt en jeg har i forvejen, men denne er længere og har en lynlås foran. Prøvede den og den er virkelig perfekt. Vi fik lov til at vælge en style hver fra kollektionen – jeg valgte læderjakken på billedet. Meget ulig mig, men den er pæn, enkel og klassisk. Glæder mig til at få den. Tak Gestuz og 9pr.

Some weeks ago i was invited to a bloggers night with Gestuz and 9pr. we where introduced to the brand and their f/w 12 collection. I must say that i’m no rock chick, but i was very drawn to their leather styles and some dresses in black lace. They where so elegant and veeerrryyy pretty. I’m sensing a chang in style… not (ahah). I also encountered a new love, for a skirt that i practically already own, but you know (girl problems). This is different, even though both are grey wool skirts. The length is better and it has a zipper, it’s really awesome. We got to chose a piece from the collection, and even though i loved the skirt, my pick was the leather jacket i’m wearing in the picture. Not really what i would normally pick, but it’s pretty, the leather is amazing and it’s classic and simple. Can’t wait to wear it. Thx Gestuz and 9pr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What:i:carry