White:Jeans

Need:backpack:eastpak

Godmorgen! Jeg er blevet helt hooked på at finde en sej rygsæk. På trods af at mit semester slutter om meget kort tid, så tror jeg at det kunne være svedigt at køre rygsæk stilen til sommer. Er helt klar på en klassisk Eastpak eller en fra et militær overskudslager.. De her to på billedet er dog mine favoritter – den med læder er ret cool og army og fold-sammen effekten holder bare altid. Er i til rygsække?

Gooooodddddmoooorninggg! I’m so hooked on finding a cool back pack.. though my semester ends like now, i’m sure i could go for the back pack kinda look this summer. I think i would go for either a classic Eastpak or something army. In the pictures is two of my faves from Eastpak, black leather and fold-in army – what else do you need.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White:Jeans