Vero:Moda:Karoline:dress

24.05.12

Jumpsuit from & bag from DANSK shop and pumps from Hongkong.

I går dansede jeg natten lang til Costumes 10 års fødselsdag. Drinks, musik og søde mennesker var yderst tiltrængt oven på 2 timers søvn og projektaflevering. Jeg mødte Lotte som snappede et dagens af mig <3

Last night i danced the night away at Costumes 10th birthday party. It was so much fun and the drinks, music and sweet people was totally what i needed after a long time with my school project. I was lucky to meet Lotte again and she snapped a picture of my outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vero:Moda:Karoline:dress