050612

La:Roche:Posay

For nogle uger siden modtog jeg to produkter fra La Roche Posays Lipikar linje, som skulle være yderst skånsom og hjælpe på eksem og tør hud. Uden at gå for meget i detaljer, fordi jeg synes hud og særligt eksam er sygt klamt, så har jeg ekstrem sart hud og har hele tiden problemer med enten tøj, fødevarer eller produkter, der får mig til at slå ud. Det er nedern og ser grimt ud. Og så føler jeg mig heller ikke super tjekket, hvis jeg hele tiden har lyst til at stå og gnubbe min ryg op af en murstens væg, fordi det klør. Nå men de her produkter har jeg prøvet i lidt tid, med stor succes. De er super milde og meget skånsomme og så hjælper de på tør hud og eksem. Jeg bruger for det meste enten en meget skrap hormon creme eller en mild creme fra apoteket (når jeg får noia over det der hormon show) når jeg har ægte eksem. Den ene er en shower gel der beskytter huden mod hårdt vand(det står der!) og den anden er en fed creme, som også er god som håndcreme. Den lille prut der står ved siden af, er en vand spray. Har haft adskillige af den slags og de er seriøst guld værd til flyveture eller til en dehydreret tømmermands dag. Det eneste jeg tænkte over, var at shower gelen indeholder sulfat, og efter et event i sidste måned (som jeg snart skriver om), blev jeg lidt bange for sulfater. Hvad siger i? og bruger i ellers Roche Posay produkter? Jeg har selv deres solcreme som er vildt god – i anbefalede mig den, sidste sommer.

I just got these products from La Roche Posay, and i’m very pleased with them. My skin is so sensitive, so i’m very careful about my products. The lipikar series is very good for sensitive skin, my only concern is that the shower gel contains sulphate… You like Roche Posay? I normally use their sunscreen which i love!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

050612