Nice:things

Gat:Rimon:Seoul:Pampa

Da jeg så Seoul kjolen var på udsalg hos Oxideret og der kun var en tilbage i min str. skyndte jeg mig at slå til! Mit held ville så også at jeg, lige efter jeg havde hentet kjolen, kom forbi butik Alyiah på Guldbergsgade der sælger Gat Rimon OG har ophørs udsalg, da de desværre lukker. Der hang denne nederdel og kaldte på mig, har luret på den, her i lys i noget tid, så til 300 kr. slog jeg til. Alyiah har rigtig mange fine ting og til sygt gode priser, så kan bestemt anbefale jer at kigge forbi, hvis i har mulighed for det. Jeg er glad og neon agtig i Gat Rimon.

Last week i realized that the Seoul dress was on sale on Oxideret, so i had to get it.. and they only had one left in my size.. Just my luck. The same day i picked it up, i randomly passed Alyiah, a small boutique on Guldbergsgade in Nørrebro, where they had a final sale with a lot of good stuff, like this Pampa skirt. I have been eye (balling) it for some time here, so when it was marked down 50%, i went for it. I’m happy in neon yellow and a lot of Gat Rimon.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nice:things