AQO:Pirat

22.02.12

DANSK basics top, Levi’s jeans and Bruns Bazaar pumps.

I går fejrede jeg sommerferien lidt mere med Sidsel. Vi startede med Wokshop og vodka danskvand blanding i plastikflaske. Sluttede på Isted grill med pommes. Jeg havde mine gamle pumps på, som jeg stadig elsker og så mine nye yndlings Levi’s jeans, som er tynde og bløde og højtaljede og smalle – alle de ting jeg elsker ved jeans. Toppen er fra DANSK basics og er genial til højtaljede ting.. og så koster den kun 249 kr. I aften er det Skt. Hans og på trods af at jeg egenligt plejer at fejre det, så er der en savnet person der kommer hjem om 40 minutter, som overgår bål og sol nedgang.

Last night i celebrated summer yet again with Sidsel. We started out with delicious thai food and skinny bitches, and ended with fries on Istedgade. I wearing my old pumps, that i still love and my new Levi’s jeans which are kinda perfect – soft, thin, skinny and high waisted. The top is from DANSK basics and is only like 249 Dkk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AQO:Pirat