22.02.12

APC jeans:Petit Standard

I Berlin(endelig i nærheden af en A.P.C butik) købte jeg et par af A.P.C.s  klassiske Petit Standard jeans. Jeg har længe ledt efter et par fede boyfriend jeans og samtidig været lidt hooked på tanken om rå denim. Min kæreste har de fedeste jeans fordi han køber dem rå og så går han i dem hver dag og slider dem langsomt, de bliver perfekte! Nu har jeg så kastet mig ud i projekt rå denim og efter 2 uger går det langsomt men sikkert frem. Jeg skal lige vænne mig til det meget anderledes fit de har, selv om de er skinny, er de langt fra så skinny som fx mine Levi’s. Uanset tror jeg de bliver ret fede og lidt rart med en afveksling fra min andre jeans. De er ikke helt billige, men efter min erfaring med A.P.C. og hvad jeg har læst og hørt fra andre, burde de være top. Kender i til rå denim og hvilke er jeres yndlings jeans?

Bought a pair of raw denim jeans from A.P.C when i was in Berlin. Been eyeing my boyfriends perfectly worn out jeans, and realised i will only get that by raw denim. It’s a slow process, but i’m sure they’re gonna be perfect. Do you do raw denim? Whats your fave jeans?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22.02.12