APC jeans:Petit Standard

Donuts:do not eat

I går modtog jeg de her hår donuts fra Glitter (indsæt en lille skuffelse over donuts der ikke kan spises… jeg er mere end kage pige end en beauty pige, men kan jo ikke stå og surmule overfor postdamen vel). Men synes nu de er ret geniale. Prøvede hurtigt at lave en lidt rodet knold og hallå, det er mega let. 1) Lav hestehale 2) sæt donut uden om hestehale 3) mos håret udover 4) sæt tynd plastikelsastik ud over donut og hår 5) sæt hår spidser fast med hårnål 6) go to a fucking party.

Yesterday i recieved these hair donuts from Glitter(i must admit that i was a little disappointed to open a box of not edible donuts.. but i guess i couldn’t say that to the mailman..). Anyways, i tried them out and they are awesome. I made a kind of messy bun, easy peasy. 1) make a ponytail 2) put on the donut 3) take the hair around the donut 4) use a small rubberband to fasten the hair over the donut 5) use a bobby pin to faste the last of the lose hair 6) go to a fucking party.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APC jeans:Petit Standard