290812

Bye bye DANSK

I morgen er det min sidste dag i DANSK – min arbejdsplads on/off i 8 år. Shit mand! Det bliver underligt, men jeg glæder mig til en dejlig dag med mine dejlige chefer og Vesterbros sødeste kunder. Gennem 8 år er jeg blevet så tæt med mine kollegaer og chefer, så det bliver så mærkeligt ikke at skulle se dem og arbejde sammen med dem, men de har alle lovet at vi kan være venner og hænge ud sammen 😀 Kunne lave en roman om alle vores rejser, fester, gode og pinlige minder! Pjew, helt god til farvel, bliver jeg nok aldrig.

Tomorrow is my last day in DANSK – where i’ve been working on/off for 8 years. Crazy! It’s gonna be very wierd, but i look forward to a nice day with my great colleagues and the best bosses. They all promised we could still be friends and hang out 🙂 I’m never gonna be good at goodbyes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

290812