010912

Pretty GOSH

I tirsdags var jeg inviteret på besøg hos GOSH sammen med nogle andre bloggere, for at høre lidt mere om hvem GOSH er og ikke mindst se deres produktion. Jeg kan love for at der var pige hvin og små hænder der klappede da vi blev vist rundt i fabrikken og lip gloss og pudder kørte rundt på små samlebånd. Selve besøget må jeg berette om på et andet tidspunkt. Vi fik en rigtig fin goodie bag med hjem, men fik også lov at rode lidt i GOSH’s kæmpe sortiment og har fundet lidt favoritter, der udgør en ret god hverdags make up. Jeg var glædeligt overrasket over at rigtig mange af GOSH’s produkter er uden parabener og parfume, ikke testet på dyr og indeholder et minimun af nikkel – af samme grund havde jeg lyst til at prøve produkterne på min hud. Mine favoritter er helt klart brow kittet og brow gel, som jeg faktisk har brugt hver dag siden – og har fået komplimenter for mine øjenbryn, så noget må der jo være sket. De forskellige nuancer gør det let at finde en naturlig farve og gelen definerer brynene og gør dem lidt mere markante. Min #2 favorit er læbe tinten, som jeg har savnet siden YSL stoppede med at lave deres. Er ikke udpræget en læbestift person, så denne pen er perfekt, da det ikke føles som om man har noget på læberne. Spørg endelig hvis i vil vide mere om de andre produkter. Jeg er ikke en ekspert, så det her er bare mine erfaringer og oplevelser med produkterne.

This tuesday i visited GOSH with some other bloggers, to hear more about the story behind GOSH and to visit their factory here in Denmark. Loved it! So much fun to see how the thing where made. We got some cool new products, but we also had the chance to look through GOSH’s huge collection of products. I found some faves that completes a good everyday look. Since most of GOSH’s products are free from parabens and fragrance and not animal tested and has a minimun of nikkel, i was eager to try the products myself. My #1 fave is the brow kit and the brow gel – so perfect. The different shades makes it easy to find a natural color and the gel is amazing to define the brows. I’ve been using it for the past 4 days and even got compliments on my brows..! #2 fave is the lip tint, so convenient for some one like me, who doesn’t really work well with lipstick. Feels like nothing on your lips. If you have questions about the other products, please ask! Though i’m not an expert, this is just my opinion and experience with the products.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

010912