TGIF:

Purely:test

Jeg har det seneste halve år testet alle de Purely Professionals produkter jeg fik tilsendt i januar. Fandt hurtigt mine to favoritter, som jeg har brugt siden. Shampoo 3 og balsam 2. Shampooen er vildt mild og gør faktisk ikke andet end at rense, balsamen er plejende men uden at klaske håret sammen eller gøre det ultra glat og detangled. Og til mit hår er det klart disse produkter der passer bedst. PPs catch phrase er; Do you remember what your hair used to feel like? Nej efter mange år med afblegning og meget få frisørtider og en del styling produkter, kunne jeg faktisk ikke huske det. Da jeg var lille havde jeg tykt og blankt hår, men det er virkelig længe siden. I mine teenage år ville jeg bare have glat hår punktum. Så jeg var stor forbruger af glattende shampoo, balsam, styling produkter og glattejern – min bedste ven. Det resulterede i et hår der var så glat at det ikke en gang kunne krølles, de gled bare ud efter kort tid. Så begyndte jeg at overveje mine produkter lidt – er det nu nødvendigt med alt den silikone? Nej. Så i lang tid brugte jeg Avedas produkter, som er godt dyre, men rasende lækre. De står stadig på min badeværelses hylde og pynter. Sidste år blev jeg så introduceret for PP og med informationen om at der kun var 5 ingredienser i deres shampoo, var det bestemt noget jeg skulle prøve. Især fordi jeg ydermere er utrolig sart mht. duft og kan reagere meget voldsomt på hårprodukter. PP er parfume, sulfat(de dårlige af dem) og parabene fri. Shampoo 3 har endda en pumpe, da den ikke sådan udenvidere skummer. Efter 6 mdr. er jeg i hvert fald overbevist, mit hår behøver ikke mere end de 5 ingredienser og én hårvask om ugen. Mit hår er ikke som jeg husker det fra mine spæde teenage år, men det er hverken overdrevet tørt eller mega glat og umedgørligt, som det har været. Jeg bruger stadig hårlak, tør shampoo, lidt olie i spidserne og en treatment i ny og næ. Men jeg er blevet bedre til at vende produkterne om og tjekke for silicone og sulfater og bruger, bortset fra tør shampoo, kun produkterne i spidserne og meget mere begrænset end før. Kan egentlig bedre lide mit hår når det bare er naturligt, fordi det har fået lidt af sin volume og fald igen. Som i kan se på billedet er mit hår stadig ret slidt fra afblegning osv. men kan ret godt lide det, ikke alt for poleret. Jeg har også prøvet en del andre produkter fra PP, bla. deres repair cream som er herre lækker, men det bliver nok i et andet indlæg. Sådan nogle ting her er ret individuelle, men fordi PP er så simpelt, og dog stadig har en del forskellige produkter, så man kan finde den helt rigtige, så er det noget jeg vil fortælle videre, fordi jeg kunne forestille mig at der er nogen af jer der går med de samme hår issues og overvejelser som mig, og det her er virkelig godt. PP har rigtig mange gode overvejelser omkring kemi og mindskningen af denne, så jeg vil anbefale jer at læse mere på deres hjemmeside.

I have tested Purely Professionals for 6 months now, to see if i could feel a difference in my hair, which has become kind of boring form using a ton of straightening products throug out the years. It works. The formulation is simple, it cleanses and moistures my hair, but nothing more. I love it. I’m so sensitive to alle products, so i’m very happe to use PP that works so great for me. The brand is danish, but you should check out their website anyways.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TGIF: