Lommé SS13

190912

2nd hand jacket from Hong Kong, DANSK knit, Levi’s jeans, Creepers, bag from DANSK store & necklace from ADR x H&M.

I går var jeg til et rigtig fint event for en serie af dokumentarfilm som Vice præsenterede i samarbejde med HUB. Filmen kan ses her, så fin og tankevækkende. Senere var jeg til galla premiere på Kapringen med min veninde Augusta og fine Caroline. Vi havde fået rigtig gode billetter. En film der bestemt også er værd at se!

Yesterday i attended a Vice event and saw a really cool documentary presented by HUB footwear – see it here. So thoughtful and nice. Afterwards i went to the premiere for the danish movie Kapringen, with my friend Augusta and Caroline. We had really good seats. A really good movie as well.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lommé SS13