Hey sunday

230912

Top Uniqlo, pants Filippa K, bag Stine Goya for Adax & shoes from Vagabond.

Har endelig fundet et par sorte pæne stramme og løse bukser – det er ren videnskab kan jeg sige jer. Havde et par fra Acne som jeg faktisk har gået ok meget med, men de sad ikke helt godt, så de røg til Tøjsalg. Det var faktisk min mor der mindede mig om at jeg altid gik i sorte bukser fra Filippa K da jeg var yngre. Fluks fik jeg prøvet et par og de passede perfekt, på den der løse men stadig stramme måde. Jeg fik et gavekort af Zalando DK så købte dem der. De kom 3 dage senere med posten, ligesom i reklamerne haha.

Finally i found a pair of well fitted loose black suit pants. I sold the pair i had from Acne, cause they didn’t really fit. My mom reminded me that i used to wear black pants from Filippa K when i was young. I went and tried on a pair and they actually fit. I got a voucher from Zalando DK, so bought theme online and they came in the mail like 3 days after.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey sunday