Moonrise Kingdom: go watch it

280912

Rodarte for OC sweatshirt, A.O tee, Gina Tricot Jeans (gift) & Wolverine 100 Miles boots (gift).

I går var jeg rundt omkring og besøgte bla. Mildh PR hvor jeg sneg mig til at få taget et dagens billede. Mine jeans fra Gina Tricot er ikke så nye, men har vidst ikke fået vist dem før. Klippede kanten af så de trevler lidt… Bad ass. Mine støver er til gengæld sprit nye og nok de lækreste sko jeg ejer PT. de er bløde som smør, læderet føles som silke og så er de så pæne så pæne. Skrev om dem her. Har seriøst haft dem på display i stuen (nerd alert).

Yesterday i was around town to do things. I got an outfit picture when i visited Mildh Press.. I was wearing my not so new Gina Tricot pants, which i cut off to look more bad ass. oh yeah. My boots are box fresh and like the most elegant and delicious footwear i own atm. They are soft as butter and the leather feels like silk. I love them. Had them on display in my living room (nerd alert).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moonrise Kingdom: go watch it