280912

om ting der gør ondt i hovedet og i armen

Jeg har lige betalt 2500 til min tandlæge. Har ikke været der i LANG tid og det kostede skal jeg love for. Der er ikke noget at gøre, jeg får ikke ordnet mine tænder billigere et andet sted og der er ingen ting der kan argumentere imod at få mine bisser fikset. Det gør ondt i min hjerne at alle de kedelige voksenting ikke prioriteres højere.. af mig selv. Hvis nu jeg havde været der til tjek lidt mere regelmæssigt kunne jeg måske have sluppet med 500 kr, for en tandrensning. I stedet kunne jeg have brugt mine penge på at spise hønsesalat og drikke sportcola på Dyrehaven (25 gange), købt en Acne Laurie taske (eller købt 80% af den), taget til berlin med hotel (1 gang), købt Prinsesse Thyra kager hos La Glace ( 64 af dem..) eller jeg kunne have beholdt pengene på min konto. Uanset så har jeg da lært at tage telefonen når de ringer. Men jeg har flotte tænder, som jeg kan spise min rugbrøds mad med. Desuden vil jeg helt diskret opfordre alle til at få denne i armen. Det gjorde ondt, faktisk i to dage, men den er gratis året ud, så der er heller ingen ting i vejen for at komme afsted og få den.

I just spent all my doug on a dentist bill. It sucks, but it suck even more that i could just have been smart and get my teeth checked a couple of times each year. Instead i might have just paid 500 DKK and spent the rest on eating lunch at my fave lunch place (25 times), bought the Laurie bag from Acne (or 80% of it), gone to Berlin (1 time), bought my fave cake (64 times) or i could have kept my money in the bank. At keast i have nice teeth. That’s a good thing.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280912