Go' Morgen

Beauty:HELP

Jeg mangler en god dagcreme. Den skal fugte, ikke være for fedtet og ikke tørre min hud ud i løbet af dagen. Den skal helst være så fri for parabener og parfume som muligt og helst ikke koste en bondegård. Jeg har været i Helsemin og få tre prøver fra Jurlique, Weleda and Green People – som er samme mærke som den jeg har nu, som jeg skrev om her. Den har jeg været rigtig rigtig glad for over sommeren, men den er desværre for let, når det er blevet koldere. Hvad kan i anbefale og hvad bruger i selv?

I need a good day cream. I gotta moisturize, not be to greasy and not dry out my skin through out the day. I’m very sensitive, so i want it to be parfume and parabene free or as close to as possible, and then the price.. nothing crazy. I’ve been to my fave healt store Helsemin to get three samples from Jurlique, Weleda and Green People. I’ve been using this one from Green People through out the summer, but it’s not heavy enough for this cold weather. Can you recommend any good ones? What do you use?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go' Morgen