om ting der gør ondt i hovedet og i armen

Go’ Morgen

Uh her til morgen var jeg i Go’ Morgen DK for at fortælle om nogle af mine yndlings webshops og hvad jeg kan lide ved at handle på nettet og ikke mindst hvad jeg så handler. Fik vist mine nøgleringe og nogle af de bøger jeg har købt på Amazon. Var så nervøs inden, men alle var mega søde og det gik lyn hurtigt og jeg faldt ikke om. Succes. Nu skal jeg ud i solen!

This morning i was a guest at the morning TV show here in DK. I talked about online shopping, my fave sites and what i usually buy. I was seriously freaking out – so nerveous, but i did it, without passing out, so i guess that’s a succes for me. Now i wanna enjoy the sun!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

om ting der gør ondt i hovedet og i armen