nice shoes by CK

101012

Adam Kimmel sweatshirt, Monki skirt & Nike Roshe Run from Rezet.

I dag har jeg holdt et blog event sammen med Kenneth Nguyen og Panasonic. Det var vildt hyggeligt og der blev taget sygt mange billeder. Jeg fortalte lidt om mit forhold til Panasonic og hvordan jeg bruger billeder på min blog. Kenneth kom med en masse gode tips til at tage gode billeder og jeg lærte en masse ting. Deler lidt tips og noget af det jeg snakkede om, i weekenden. Lige nu er jeg helt slået omkuld af sygdom og ligger på min sofa med suppe og tv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nice shoes by CK