191012

Kokoon, coffee & sun

Kokoon silk sweatshirt, COS jeans & Nike Roshe Run from Rezet Store.

Startede min lørdag med sol, kaffe og Ma-Lou, min gamle chef og gode veninde. Lokkede hende til at tage et billede af mit outfit i min nye bluse fra Kokoon, jeg har fået af Lillefigaro.dk, som jeg har skrevet om før – se her og her. Der er lige landet en masse nyt Kokoon og der er endda også en masse på udsalg, så tag et kig forbi. Desuden kan i få 15% rabat, som bliver trukket manuelt fra bestillingen, hvis i skriver FREDESBLOG15 i kommentarfeltet.

I started my day with sun, coffee and Ma-Lou, former boss and now just a good friend. Had her snap a picture of my outfit with my new silk sweatshirt from Kokoon. I got it from Lillefigaro, a webshop i have written about a couple of times before. They just got new stuff from Kokoon, and even some on sale, use this code for 15% discount – FREDESBLOG15.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

191012