071112

Blood Orange & Vanilla

Notebook from Paperways at DANSK Made for rooms, John Masters organics body milk, Line&Jo Jewlery box (!) & Burt’s bees cuticle cream.

Har seriøst optur over denne body milk fra JMO, den dufter som noget jeg gerne vil spise, faktisk lidt af Granolas Appelsin milkshake, som er noget af det lækreste jeg ved! Den er meget let og flydende, men så så lækker! JMO er bestemt et mærke jeg skal tjekke mere ud. Neglebånds cremen dufter af citron, hvilket også har den smart effekt, at den bleger neglene en lille smule og fjerne evt. misfarvninger fra neglelak. S.m.a.r.t.

I’m in love with this body milk from JMO, it smells like cake – and i wanna eat it! It’s so creamy and light, i can only recommend it! The cuticle cream is also really good and it smells of lemon and bleaches the nails to remove any discoloration from nail polish. N.i.c.e.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

071112