141112

Popular

Endelig er min hårbørste kommet hjem. Jeg har købt den hos Barnholdts og har glædet mig som et lille barn. Den skulle selvfølgelig være lyserød. Jeg har kun brugt den et par dage, så kan ikke se den store forskel, men den skulle eftersigende være amazing. Den model jeg har købt hedder Popular og har en blanding af vildsvine  og nylon hår der skulle fordele hovedbundens sebum (ja det er så klamt som det lyder) i resten af håret og dermed forhindre fedtet hår og give shine. Nylon hårene maserer hovedbunden og øger blodcirkulation – massage! Min kæreste var en smule uforstående overfor denne dyre, hypede og meget specielle børste – men bare vent! Har det lidt sådan her med den.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

141112