191112

Testing and saving

Tromborg Nail care kit & Lip cure

Forleden fik jeg disse produkter fra Tromborg til test. Jeg er ca verdens mest følsomme person og reagerer voldsomt på varme og kulde – især kulde! Mit ansigt, mine negle, hænder og læber (alt det der ikke er pakket ind i uld) er helt fucked når vi nærmer os den uendelige vinter. Så jeg fyrer den af med Nail Care kit og Lip cure, so far so good. Tror mine negle har usandsynligt godt af at være lidt neglelaks fri og ha’ det lidt luksus. Lip curen er lidt som en fed creme, men den trænger ret hurtigt ind og lægger sig ikke som et fedtet lag, hvilket er ret nice. Jeg er vild med begge ting og så er Tromborg bare lækkert. Indpakning, farver, dufte og konsistens.

Got these things to try out from Tromborg. It’s so needed when it’s this cold. Both products are great – the smell, consistency, and packaging – i just love Tromborg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

191112