Over

Open Song Project

Spleen United og Nokia er gået sammen om en meget særlig udgivelse af Spleen Uniteds nye sang Hibernation og lanceringen af Nokia Lumia 920. Der er nemlig sørget for at alle os der er musik rookies kan smage den søde smag af at skabe noget uden at gå helt kold over ikke at kunne spille et eneste instrument (taler jeg kun for mig selv? og gælder triangel?). På open song project kan du skabe din egen version af Hibernation og gemme og dele og hvad nu. Alle de små klip er selvfølgelig optaget med Lumia 920. Du kan submitte din egen version og vinde præææmier! Jeg har selv forsøgt mig og fundet ud af at der bestemt er plads til forbedringer af mit musiktalent – men det er altid dejligt at have noget at arbejde med. Tjek siden ud (og se om i kan finde min :D) og prøv selv – og del gerne jeres version i kommentarfeltet.

Spleen United and Nokia have teamed up for a very special launch of Spleen United’s new song Hibernation and the launch of Nokia Lumia 920. They have  ensured that all of us who are music rookies can taste the sweet taste of creating something without going completely mad about not being able to play a single instrument (do i only speak for myself?, And is triangle a real instrument?). In the open song project, you can create your own version of Hibernation and save and share and what now. All the little videos is of course made with Lumia 920. You can submit your own version and win cool prizes! I’ve even tried it myself and found out that there is certainly room for improvement in my music talent – but it’s always nice to have something to work with. Check it out (and see if  you can find my song : D) and try it for yourself – and please share your version in the comments.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over